Rólnuk

Kósa-Therm Kft

A KÓSA-THERM ÉPÍTŐIPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 2008. április 03-án alapította Kósa Géza, épületgépész mérnök – Felelős műszaki vezető és Gépészeti műszaki ellenőr- valamint Kósa Tamás Okleveles gépészmérnök, kalorikus gépész. 2012-ben Kósa Tamás üzletrészét, megvásárolta Kósa Gézáné, az alapítók édesanyja. Az alapítók és a tulajdonosok büszkék rá, hogy Társaságunk jelenleg is és az alapítástól kezdve, folyamatosan 100 % -os magyar természetes személyek tulajdonában áll. A Társaság azzal a céllal került létesítésre, hogy a Megrendelőink által elvárt, magas szintű műszaki színvonalat egyesítve a kor technikai fejlődésével és a technikai adatságokkal gépészeti – és főleg komplex épületgépészeti – területen, ezáltal Ügyfeleink minden nemű igényeit kielégítve.

A Társaság vezetői, a magas műszaki színvonal elérése érdekében, folyamatosan figyelik az épületgépészetben és az energetikában az aktuális trendeket és a technológia fejlődést. Minden partnerünknek a lehető legkorszerűbb és legjobb minőségű munkát kívánjuk elkészíteni, amely a Megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelel.

ZSÓFI - ReményVár Egyesület


Társaságunk vezetősége és valamennyi dolgozója büszke rá, hogy a Zsófi Reményvár Egyesület kiemelt támogati vagyunk. Hisszük, hogy segíteni nem csak lehet, hanem kell is. Annál nagyobb boldogság nincs, mint amikor segíthetsz megvalósítani valaki álmát. Köszönjük a lehetőséget, hogy támogathatunk Titeket.

Bankszámlaszám:
10402764-50526755-84751000
(K & H Bank)

Közlemény: a támogatás célja (amire a támogatás fordítható)

IBAN szám: HU98
SWIFT kód: OKHBHUHB
Adószám: 18871469-1-05

Kollégáink

Ügyvezető Igazgató

Kósa Géza

Ügyvezető igazgató

Műszaki vezető

Kósa Tamás

Műszaki vezető

Irodavezető

Ertninger Erika

Irodavezető

Projekt előkészítő

Fehér Károly

Projekt előkészítő

ZSÓFI - ReményVár Egyesület

Társaságunk vezetősége és valamennyi dolgozója büszke rá, hogy a Zsófi Reményvár Egyesület kiemelt támogatói vagyunk. Hisszük, hogy segíteni nem csak lehet, hanem kell is. Annál nagyobb boldogság nincs, mint amikor segíthetsz megvalósítani valaki álmát.

Köszönjük a lehetőséget, hogy támogathatunk Titeket.

Elérhetőség